- Vestlandet / Hordaland / Bergen -


Villa Blanca

Foto ©: Villa Blanca

Villa Blanca - en middelhavsperle i Bergen

Velkommen til Villa Blanca, en fullverdig middelhavsrestaurant og cocktailbar, med fokus på smakfulle småretter, matglede og behagelig atmosfære.

I den historiske delen av Bergen. Rett ved Korskirkealmenningen i det “hvite huset” finner du Villa Blanca. En lun og avlappende atmosfære kombinert med moderne elementer gjør dette lokalet perfekt for å skape personlig preg.

På Villa Blanca tror vi ikke at ekte estetiske smaksopplevelser kun trigges gjennom god mat alene. Atmosfære, stemning og god kommunikasjon mellom gjester og personell er noe vi setter høyt hos oss. Tanken er at maten skal være folkelig, smakfull og av høy kvalitet. enten du kommer innom for en enkel lunsj eller en bedre middag. Respekt for ferske råvarer samt vår kjærlighet til Sør-Europeisk matkultur, ga oss inspirasjon til å gjenskape den deilige atmosfæren av varme og solfylte middelhavet.

Villa Blanca ønsker å være mer enn bare en restaurant og i helgene kan du oppleve overgangen til cocktailbar med bartendere som brenner for sitt yrke, kombinert med DJ og innspill av live musikk. Villa Blanca er stedet for deg som trives i livlige og uformelle omgivelser i godt selskap utover kveldstimene. 

Se været i Bergen
Se værmeldingen på stedet

Kategori / Type : Middelhavsrestaurant

Adresse : Nedre Korskirkeallmenningen 1A, 5017 Bergen

Telefon : +47 92028443

@Mail : post@villablanca.no

Nettside : Klikk her for å gå til nettsiden

Veinummer: E39 - E16


Se flere bilder

Ingen flere bilder enda


Finn stedet på Norgeskartet

Klikk på det blå feltet, og Google kart åpnes automatisk på din Pc, Tab, og Mobiltelefon med vei og kjørebeskrivelse fra akkurat der du er.

Kart / Gps: 60.394331, 5.327115

Adresse: Nedre Korskirkeallmenningen 1A, 5017 Bergen


Del siden, les og skriv kommentarer


© GoTo Norway 2017