Hjem Reisemål Vestlandet Overnattinger

- Vestlandet / Overnatting -Overnatting på Vestlandet

Basic Hotel Bergen

Bergen: Basic Hotels gir deg det du trenger for et godt hotell opphold og billig overnatting: Et flott innredet rom, et hyggelig bad og en komfortabel seng å sove i. Her kan du sove til en rimelig pris, for å få mest mulig ut av ditt opphold i Bergen. Kvalitet til en rimelig pris? Det er Basic! DETTE ER BASIC: Et fint innredet rom i hjertet av Bergen, med en komfortabel seng. En myk start på dagen med en varm og deilig dusj. Online med gratis…

Det Hanseatiske Hotell

Bergen: Hotellet er helt unikt i sitt slag, med sin sentrale beliggenhet på Bryggen i Bergen og den kulturhistoriske rammen som omgir hotellet, sammen med et utsøkt inventar i et sjarmerende miljø. Det Hanseatiske Hotell er lokalisert i Finnegaarden på Bryggen i hjertet av Bergen. Våre unike tilbud inkluderer: Det Hanseatiske Hotel, med 37 sjarmerende rom, plassert i historiske omgivelser. Hotellet er helt unikt i sitt slag, med sin sentrale…

Eidfjord Fjell og Fjord Hotel

Velkommen til Eidfjord Fjell & Fjord Hotel. Et privat eid lite hotell uten kjedetilknytting! Heimekoseleg og avslappande atmosfære med til saman 28 rom. Halvparten av romma har fjordutsikt og resten utsikt mot fjella kring Eidfjord. Her er rom av ulik kategori som høver både for enkeltpersonar og familiar- ta kontakt med oss om du ikkje finn rommet som passar best for deg.

First Hotel Bergen Marin

Bergen: First Hotel Bergen Marin er et klassisk hotell med sentral beliggenhet på Bryggen i Bergen, som står oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Hotellet er bygget i F Beyers gamle fabrikklokaler. Rett ved hotellet finner du historisk arkitektur, Fløibanen, Fisketorget og shopping. Hos oss vil både forretningsreisende og privatreisende finne seg godt til rette i hotellets romslige værelser, hvorav flere har utsikt over Bryggen.

Hotel 1904

Ålesund: Ditt besøk hos oss skal være behagelig og sømløst. Midt i jugendbyen ved havet finner du Ålesunds eldste hotell som ble reist i 1904. Den historiske fasaden med jugendelementer pryder bybildet og inviterer tilreisende og lokale til uforglemmelige opplevelser, alene eller sammen med familie, venner og kollegaer. Vårt imøtekommende vertskap ser frem til å ønske deg og dine velkommen til Hotel 1904, i en stemningsfull atmosfære hvor nye…

Hotel Bergen Børs

Bergen: BERGENS EKSKLUSIVE MIDTPUNKT. I denne historiske juvelen av en bygning, så midt i hjertet av Bergen som det er mulig å komme, har vi bygget Bergen Børs Hotel – et eksklusivt designhotell for deg som vil unne deg en unik hotellopplevelse. Designerne, ClaessonKoivistoRune, har skapt et klassisk, men moderne hotell som virkelig kler den monumentale bygningen, og som gir den ny relevans i dagens moderne Bergen.

Hotel Brosundet

Ålesund: Med havet rett utenfor hotelldøren er det kort vei til fjordene og Sunnmørsalpene. Hotel Brosundet er et designet hotell midt i sjarmerende Ålesund. Vi har skapt hotellet omkring tanken på å verdsette historien, med blikket vendt mot fremtiden. Ytterveggene til hotellet faller rett ned i Brosundet, det er dette som er den egentlige bykjernen i Ålesund. Med havet rett utenfor hotelldøren er det kort vei til fjordene og Sunnmørsalpene.…

Radisson Blue Royal Hotel

Bergen: Utforsk historisk Bergen fra vårt sjarmerende hotell ved Bryggen. Radisson Blu Royal Hotel i Bergen ligger rett ved Bryggen, byens historiske kaiområde – en av Norges mest populære attraksjoner og et av UNESCOs verdensarvsteder. Bryggen er et bevis på Bergens viktige rolle som havn i Hansaforbundets handelsimperium. Hotellet ligger rett ved en sjarmerende rekke tradisjonelle, fargerike trebygninger langs den gamle bryggen, med nydelig…

Rosendal Fjordhotel

Rosendal: Ved innløpet av Hardangerfjorden, omkranset av majestetiske fjell og beriket på flott natur. Det naturlige stoppested for å oppleve Rosendal, med aktiviteter for store og små. Overnatting i hyggelige omgivelser. Hotellet ligger kun en kort spasertur fra Baroniet med den 300 år gamle renessansehagen.

Sauda Fjordhotell

Sauda Fjordhotell er et herregård hotell oppført i 1914, da som rekreasjonssenter for velstående. Hotellet har i dag den samme atmosfæren som da det ble åpnet. Hotellet har avslappende salonger med flott utsikt over fjorden og en kulinarisk restaurant som serverer god lokal mat.

Slottet Apartments

Tyssedal: Slottet Apartments ligger flott til langs fjorden ved Odda i Hordaland. Slottet Apartments ligger flott til langs fjorden ved Odda i Hordaland. Her får du nærhet til vakker natur, Hardangerfjorden, og mange flotte attraksjoner. Kort vei til Oddadalen som også har navnet " fossenes dal " med flere fosser innen ti kilometer, og hvor den mes kjente er Låtefossen.

Thon Hotel Sandven

Norheimsund: Hotellet ligger i idylliske omgivelser rett ved fjordkanten i Norheimsund sentrum. Thon Hotel Sandven er et ærverdig og sjelfullt hotell fra 1857 omgitt av et historisk sus. Hotellet ligger i idylliske omgivelser rett ved fjordkanten i Norheimsund sentrum, kun en knapp times biltur fra Bergen.

Tørvis Hotel

Marifjøra: Tørvis Hotell har røtter tilbake til 1639 i det som var et handelsentrum i regionen - Marifjøra. Vi ligger rett ved Lustrafjorden, som skiller seg ut med grønnfargen sin - farget av Nigardsbreen. Rett over gaten fra hotellet ligger en frittliggende bygning med utskjæringer over vinduene som blant annet har en historie som smørlager og kolonial og som nå huser Kafé Marifjøra. Kafeen er dekorert med små bord og har historiske detaljer…

Ullensvang Gjesteheim

Lofthus: Vi har 11 rom, 2 leiligheiter og 1 hus som kan leigast ut med oppreidde senger. Ope for overnatting frå 20. mai til 30. september 2020. Utanom sesong etter avtale. Små, koselege soverom med enkel standard med varmt og kaldt vatn på kvart rom. 5 av romma har eige badEin fellesdusj med toalett i gangen.

Vangsgaarden Gjestgiveri

Aurland: Heilt inst i Sognefjorden, omkransa av høge fjell og djupe fjordar, ligg ærverdige Vangsgaarden Gjestgiveri. Her har familien Ohnstad-Stigen teke vare på tradisjonar som strekkjer seg tilbake til 1700-talet. Hit kom dei engelske lakselordane for å fiske i den velkjende Aurlandselva utover 1800-talet. Seinare har gjester frå fjern og nær funne vegen inn til den idylliske fjordbygda. I dag finn du hotellrom, restaurant og rorbuer i dei…

Vikinghaug Apartments

Odda: Flott beliggenhet på høyden over Odda med utsikt mot fjorden.Med havutsikt har Vikinghaug overnatting med kjøkken i Odda. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig. Alle enheter har oppvaskmaskin, stekeovn, kaffemaskin, mikrobølgeovn og vannkoker. En flatskjerm-TV og DVD-spiller er tilgjengelig i enkelte enheter. Leiligheten tilbyr en grill. Gjestene på Vikinghaug kan nyte ski i nærheten, eller få mest mulig ut av solterrassen.


Finn Overnatting på kartet

0001 b oppført på våre sider.jpgDette kartikonet betyr at Overnattingen er oppført på våre sider med bilder, adresse, informasjon, telefon, link til egen hjemmeside m.m.

0001 a ikke oppført på våre sider.jpg Dette kartikonet betyr at der er Overnatting, men er ikke oppført på våre sider, og ingen info og bilder etc.


Del siden, les og skriv kommentarer


© GoTo Norway 2017