- Vestlandet / Ålborg /- E39 -


Kongeparken

Foto ©: Kongeparken

Test heltemotet ditt i over 60 attraksjoner og opplevelser

Bli med på et vakkert eventyr! Kongeparken er åpen hver dag i hele sommer

Vinterdvalen er endelig over og sommeren er her. Vi er klar for nye eventyr og gleder oss til å ta imot deg når du besøker vårt kongerike. Husk at du må forhåndsbestille online (gjelder ikke Sesongkort og Brumles Familiekort)

Hvilken helt er du?

Test heltemotet ditt i over 60 attraksjoner og opplevelser.

Ambolten

I et forrykende tempo slenges du rundt og rundt og rundt tre ulike akser. Her slenges du rundt og rundt og rundt tre ulike akser i et forrykende tempo. Ambolten er Kongeparkens aller heftigste. Må prøves.

Ambolten.jpg

Stupet!

Garanterer magesug! Tør du? Norges høyeste dropp-tårn som utfordrer høydeskrekken! Stupet er den største nyheten i Kongeparken noensinne! 

Image3_Stupet.jpg

Bukkerittet

Gjør deg klar for en reise i rasende tempo. Du kommer opp i hele 70 km i timen. En ellevill reise med krappe svinger, plutselige fall og fart opp mot 70 kilometer i timen inn og ut av Slottet. Vognene snurrer uavhengig av hverandre, noe som gjør at du aldri vet nøyaktig hvor du ender. En reise du ikke kan la gå fra deg.

Bukkerittet.jpg

Høydeskrekk

Elleve hindre tretten meter over bakken. Tørr du å utfordre høydeskrekken? I Høydeskrekk klatrer du blant annet i tau, går planken og krysser bevegelige tømmerstokker på ekte sjørøvervis. En opplevelse du aldri vil glemme.

Hoydeskrekk.jpg

Fossen

Du drives med strømmen og raser utenfor de villeste fossefall både forlengs og baklengs. En unik vannrenne-berg-og-dalbane-opplevelse der du drives med strømmen og raser utenfor de villeste fossefall både forlengs og baklengs. Den eneste i sitt slag i Skandinavia.

Tommerrenna.jpg

Luftskipet

Norges høyeste karusell, den eneste i verden i sitt slag, løfter deg 32 meter over bakken mens den snurrer rundt og rundt i et tempo som gir vind i håret. På toppen venter en fantastisk utsikt helt til havs.

luftskipet.jpg

Se alle våre spennende aktiviteter og opplevelser på vår egen webside. Her er det mye spenning og moro for alle, i alle aldersgrupper, og for hele familien. Klikk her for å gå til vår internetside! (Åpnes i ny side / fane ).

Kategori : Familie, -og Fornøyelsespark

Adresse: Kongsgata 20, 4330 Ålgård

Telefon: +47 51 61 26 66

@mail: info@kongeparken.no

Gå til vår egen hjemmeside

Veinummer: E39


Se plassering på Norgeskartet

Klikk på det blå feltet over, og Google kart åpnes automatisk på din Pc. Tab eller Mobiltelefon med kjørerute og kjørebeskrivelse.

Kart / Gps: 58.778747, 5.840567

Adresse: Kongsgata 20, 4330 Ålgård.

29,2 km fra Stavanger. Ca 29 min med bil.


Del siden, les og skriv kommentarer© GoTo Norway 2017

xxx