Dette er en test på toppen


Aktiviteter og Opplevelser


Finn Aktiviteter og Opplevelser på Vestlandet

På Vestlandet vil du finne mange aktiviteter og opplevelser som kan friste selv dem mest kresne. Her finner du aktiviteter i mange kategorier og typer. Fjord - cruise for å oppleve vestlandets fjorder og omliggende fjell og natur fra der du ser det best - nemlig fra fjorden. Isbrevandring. Fjell og toppturer med lokakjent guide. Har du lyst på litt fart og spenning finnes det mange tilbydere av både elve - rafting og sea - rafting. Eller kanskje du liker det litt roligere å vil oppleve de flotte fjordene og dalene , og bare nyte naturen, stillheten og roen fra sykkelsetet. Her kan du også fiske i både fjordene, fjellvatn og elver. Kanskje du vil dykke, - eller oppleve fjordene fra kano og kajak. Her er det muligheter for alt.


Fjord - cruise er en meget pupulær aktivitet på vestlandet. Her kan du virkerlig få oppleve de vakre fjordene og fjordlandskapene fra der du har den desidert beste utsikten - nemlig fra midt på fjorden. 

fjordcruise på hardangerfjorden - Foto Geir Johansen.jpg

Isbre vandring: Er blitt en attraktiv opplevelse for den eventyrlystne. Her kan du med lokalkjent guide få en spennende aktivitet med å vandre på noen av landets mektigste isbreer, og se dette naturens underverk fra siste istid på nært hold og selvopplevd.

isbrevandring - foto Geir Johansen.jpg

Fjell og toppturer: Her kan du boltre deg i fjellturer enten på egen hånd etter oppmerkede stier, eller sammen med guide som på turen gir deg nyttig informasjon om både naturen og lokal historie.

Rafting: Hvorfor ikke oppleve mange av de flotte elvene med et lite adrenalinkick, og være med på elve - rafting i frådende stryk, og ha det spennende og moro på samme tid. Eller kanskje en tur på fjorden i hurtiggående Rib - båter.

Hvorfor ikke ta en byvandring omkranset av vakker arkitektur, og historiske bygninger som eksempelvis i Bergen, Ålesund og Stavanger. Eller kanskje besøke mange av de flotte historiske stavkirkene fra vikinge tiden.

Bergen-bryggen i bergen.jpg

I landsdelen vil du også finne mange museer i forskjellige kategorier. Flere akvarium og opplevelsessentra. I tillegg til en rekke festivaler og arrangementer som du garantert vil finne interessant å være med på og en del av.

  • slide

    Fremhevede