We work on a new page of GoTo Norway so will be a lot more faster, and with a new design. All pages here now is temporary. until the new one is finish.

 

 

Utsiktspunkt over Risør havn og sentrum 45 meter over havet.

Risørflekken som utsiktspunktet har fått ditt navn på grunn av den hvite kalken, - og det er på grunn av hvit kalk i berget som man kan se på lang avstand. Risørflekken av hvit kalk ligger vel 45 meter over havet og på nordsiden av havna i Risør, - og den er et landemerke for båter til havs, - og har vært et uvurderlig landemerke for sjøfarende for å finne leia inn til Risør i uminnelige tider. Den er like viktig idag selv med alle våre gps koordinater og data.

Men det samme landemerket - er blitt et flott utsiktspunkt over Risør sentrum og havn. Man får virkelig en nydelig utsikt over stedet Risør og fjorden. At dette utsiktspunktet er blitt en attraksjon kan man godt forstå når man har stått oppe her å sett det alt med selvsyn. Her får man et formidabelt syn over et flott og sjarmerende sted. Om du er eller skal til Risør - ja da må du opp hit. Ellers har du faktisk ikke vært her!