Foto ©: Geir Johansen

Bilde: Drøbak akvarium

Kategori: Opplevelsesentra

Type: Akvarium


Spennende opplevelser for store og små

Drøbak akvarium ligger flott plassert ved havnen og havnepromenaden. Her finnes det 14 akvarier, 2 store tanker, og et berøringsbasseng med ulike typer dyr fra havet. I berøringsbasseng kan både voksne og barn kan studere, og forsiktig kjenne på sjøstjerner, strandkrabber, små flyndrer og andre små dyr.

Akvariet har mange spennende arter å vise deg, blant annet kan du komme tett innpå den mystiske havålen Morgan, og se det fryktinngytende gliset til steinbiten Hugo som er maskoten til akvariet.

I akvariene vil du finne alt fra kamskjell til spøkelsesaktige paddetorsker. I noen av akvariene er det også hai! Vi viser også frem ulike typer pigghuder og sjøstjerner med deres fantastiske fargeprakt. Med et undervanns-webkamera som er plassert på sjøbunnen utenfor havnen, kan du følge med på bevegelsene til hummeren som har huset sitt akkurat der.

Akvariet har vel 35000 besøkende årlig.


Åpningstider:

Hverdager:
mandag - fredag
10:00 - 16:00

Helg: lørdag - søndag
10:00 - 18:30


Flere bilder av severdigheten

No images were found.

Se severdigheten på Norgeskartet

Koordinater: 59.661734, 10.628128

Klikk på " Åpne Google kart automatisk " og Google Kart åpnes med vei,- og kjørebeskrivelsen til stedet på din Pc, Tab, eller Mobiltelefon. Fra akkurat der du er i landet.

Se området med Google street view

Gps: 59°39'42.2"N 10°37'41.3"E

Adresse: Havnegata 4, 1441 Drøbak

Andre Severdigheter i nærheten

Under arbeide og kommer snart

Del, les, og skriv kommentarer
© GoTo Norway 2017

xxx