- Østlandet / Oslo -


Trollcruise

Foto ©: Trollcruise

TROLLCRUISE ER STOLTE SKAPERE AV OPPLEVELSER PÅ OSLOFJORDEN

Vi skaper opplevelser på Oslofjorden ombord på våre båter. Vi leier ut båter med fullt mannskap og servering, og byr på uforglemmelige cruiseopplevelser i Oslos maritime naturlandskap.

Trollcruise har fire seilbåter og en fjordabåt som kan ta meg seg grupper på 10 – 350 gjester. Hovedsesongen for fjordcruise er fra mai til september, men vi arrangerer også turer og events i vinterhalvåret.

Våre arrangementer og events foregår ombord på våre båter hvor vi legger til rette for hver enkelt kunde uansett om det er bedriftskunder eller privatkunder. Vårt mål er å overgå alle våre kunders forventninger. Vi arrangerer firmafester, sommeravslutninger, kick-off, representasjnsturer, lunsjcruise, bryllup, konfirmasjoner og bursdager om bord.

Trollcruise er et av de største og mest erfarne charterbåtrederiene i Oslofjorden. Vi leverer hele opplevelsen fra A til Å. Båtutleie, servering av nydelig mat og drikke, aktiviteter, underholdning, serviceinnstilt mannskap og fleksibilitet overfor kundene. Vi har god erfaring med firmafester, bryllup, sommerfester, internasjonale arrangement og private lag. Båtene kan ta imot mellom 10 og 350 personer, og vi kan tilby samseiling med alle båtene hvor vi kan arrangere for opptil 750 gjester samtidig. Vi gjør rene transportetapper på forespørsel.

Trollcruise er IMO-sertifisert og har godkjente sikkerhetsstyringssystem. Dette betyr at alle sikkerhetskrav er tilfredsstilt og disse vedlikeholdes under den årlige kontrollen med Sjøfartsdirektoratet. Se link til vedlegg under Våre båter for å se sertifikatet til hver enkelt båt.

Vi eier alle våre båter og har egen markedsavdeling internt som tar seg av kundehenvendelser og oppfølging i etterkant av hver tur.

 

Se været i Oslo
Se værmeldingen på stedet

Kategori / Type: Fjord Cruise og Båtturer

Adresse: Akershusstranden 11, skur 33, 0152 Oslo

Telefon / Booking: +47 23 35 55 10

@mail: booking@trollcruise.no

Gå til vår egen hjemmeside

Veinummer: E18 - E6


No images were found.

Se plassering på Norgeskartet

Klikk på det blå feltet over, og Google kart åpnes automatisk på din Pc. Tab eller Mobiltelefon med kjørerute og kjørebeskrivelse.

Kart / Gps: 59.907788, 10.733606

Adresse: Akershusstranden 11, skur 33, 0152 Oslo


Del siden, les og skriv kommentarer© GoTo Norway 2017