- Østlandet / Vinterbro /- E6 -


Tusenfryd

Foto ©: Tusenfryd

Populær familie,- og fornøyelsespark med mange spennende attraksjoner for både store og små.

Tusenfryd er en populær familie,- og fornøyelsespark med mange spennende attraksjoner for både store og små. Her er berg og dalbaner, karuseller, eventyrslott, tømmerrenne. Her er mye underholdning for hele familien, badebassenger og mange spisesteder,  og så mye mye mer.

Her er et lite utvalg av attraksjoner på Tusenfryd.

Spinspider:

SpinSpider er en monsterkarusell i verdensklasse som minner om en kjempe-edderkopp og som gir deg en opplevelese som du sent vi glemme.  SpinSpider vil gi selv den modigste karusellrytter ett og annet å tenke på. Du sitter i en kjempetallerken med bena vendt utover sammen med ca. 40 andre passasjerer. Karusellhjulet er festet til en enorm pendel som svinger frem og tilbake mellom bena på «edderkoppen».

Du blir dermed «kastet» 44 meter opp i lufta på hver side i en fart på opptil 115 km/t. Når du når toppen på hver side, sitter du halveis opp-ned. Når hjulet samtidig roterer mot klokka får du en konstant følelse av vektløshet!

Speedmonster.

SpeedMonster er en av Skandinavias råeste attraksjoner. Kjenn spenningen før 6000 hestekrefter tar den deg fra 0 til 90 km/t på 2 sekunder. Det er raskere enn dagens Formel-1 biler. Du er i løpet av turen vektløs 7 ganger og henger opp/ned 3 ganger. SpeedMonster gir deg et supert adrenalinkick!

Thundercoaster:

Kåret til en av verdens beste! Toppfart er på nesten 100 km/t, andre dropp er brattere en unnarennet i Holmenkollen og du er vektløs 12 ganger. Ny tunnel og forbedret skinnegang. Etter turen kan du kjøpe et festlig bilde av deg selv!

Berg- og dalbaneentusiaster over hele verden er enige om to ting. At det er berg- og dalbanene som er bygget i tre, som gir den ekte, ristende følelsen en slik attraksjon skal gi, og at ThunderCoaster på TusenFryd er en av de beste.

Thors Hammer:

På vei inn i hulen oppdager du at Thor, lynguden, har mistet hammeren Mjölnir i forberedelsene til slaget ved Ragnarok. Vi legger ut på en reise gjennom Midgard for å hjelpe Thor med å få hammeren tilbake. Lykkes med å hjelpe Thor?

En dramatisk verden i 4D. Prototype kjøretøy med 360 graders rotasjon og tilt i alle retninger, tar deg inn i en norrøn eventyrverden skapt av 10 projeksjonsskjermer med spesialdesignet 3D grafikk og fantastiske kulisser.

Se alle våre attraksjoner og aktiviteter på vår egen internetside.

Kategori : Familie, -og Fornøyelsespark

Adresse: Vinterbro

Telefon: +47 64 97 64 97

@mail: firmapost@tusenfryd.no

Gå til vår egen hjemmeside

Veinummer: E6


Se flere bilder

No images were found.

Se plassering på Norgeskartet

Klikk på det blå feltet over, og Google kart åpnes automatisk på din Pc. Tab eller Mobiltelefon med kjørerute og kjørebeskrivelse.

Kart / Gps: 59.748060, 10.778226

Adresse: Vinterbro. 20,3 km sør for Oslo langs E6. 22 minutter å kjøre med bil.


Del siden, les og skriv kommentarer© GoTo Norway 2017

xxx