- Nord Norge / Tromsø - E8 -


Emmas Drømmekjøkken

Å innta et måltid på Emmas, kan være både intimt og høytidelig

Emmas Drømmekjøkken og Emmas UNDER er en tradisjonsrik restaurant som holder til midt i Tromsø sentrum, i en vakker rødmalt bygning vis-à-vis Domkirken. Huset rommer tre etasjer der hver etasje har sin unike atmosfære og stil, men kjøkkenet er det samme. Hos oss har vi ekte og ærlig mat i fokus. Godt hjulpet av en entusiastisk og profesjonell stab er Emmas Drømmekjøkken blitt et høyt renommert spisested, der det er høyt under taket og latteren sitter løst.

Å innta et måltid på Emmas, kan være både intimt og høytidelig, men først og fremst hjemmehyggelig og avslappende. Staben på Emmas Drømmekjøkken er opptatt av at det skal være en glede og en fest å spise hos dem.

Sjenerøsitet, omsorg og kjærlighet blandet med høy faglig ekspertise er noen av suksessfaktorene hos Emmas Drømmekjøkken og staben. De yter maksimalt for at gjestene skal kose seg.

På Emmas Drømmekjøkken har man alltid fulgt med på utviklingen innen mat-trender. Emmas Drømmekjøkkenet er inspirert av det europeiske kjøkkenet, med fokus på kortreiste ingredienser fra det nordnorske matfatet.

Kategori : Restaurant

Adresse : Kirkegata 8, 9253 Tromsø

Telefon : +47 77 63 77 30

@Mail :  post@emmas.as

Nettside : Klikk her for å gå til nettsiden

Veinummer: E8


Se flere bilder

No images were found.

Finn stedet på Norgeskartet

Klikk på "Åpne Google kart automatisk" og Google Kart åpnes med kjørebeskrivelsen til stedet på din Pc, Tab, eller Mobiltelefon.

Kart / Gps: 69.648451, 18.956046

Adresse: Kirkegata 8, 9008 Tromsø


Del siden, les og skriv kommentarer


© GoTo Norway 2017